Barnas egen kunstutstilling: Mylder 2019
Tid

Velkommen til utstillingen “Mylder 2019 – Tid”, barnas egen kunstutstilling!

I to morsomme og travle uker har barn fra ulike skoler i Bergen vært på besøk i Bergen Kunsthall. De har vært med på en omvisning i årets Masterutstilling, og sett på hva 24 studenter/kunstnere har jobbet med de to siste årene på Fakultet for kunst, musikk og design, UiB. Deretter har de hatt verksted sammen med kunstner Ingrid Bjørnseth. Hun arbeider med installasjon som en forlengelse av maleriet, og er opptatt av gjenbruk, tid, prosesser og papir. Barna som har vært med på prosjekt Mylder har først skrevet og laget tegninger som har med tid å gjøre, for deretter å rive tegningen opp i strimler, putte dem i en masse av pappmasjé, og avsluttet med å legge massen utover ferdiglagete strukturer. Resultatet av samarbeidet mellom Ingrid og barna kan dere se i utstillingen Mylder 2019 – Tid.

Skoler som har vært med på prosjektet: Holen (1. og 2. trinn), Landås (2. trinn), Lone (1. trinn), Paradis (5. trinn), Sælen (3. trinn) Tertnes (3. trinn)

Ingrid Bjørnseth (f. 1986, Bergen) Hun har sin mastergrad fra Fakultet for Kunst, Musikk og Design ved Universitetet i Bergen (2017). Har studio i Isotop Fellesatelier. Hatt to residency og utstillinger i Künstlerhaus Vorwerk-Stift i Hamburg i 2017 og 2018. Andre utstillinger: Solo utstilling SLAKT Galleri, A thousand observation USF, gruppeutstilling med Aski Dahl and Vilde Blom.

04.05. — 05.05.2019

Åpningstid:
Lør 4. mai kl 11 – 14
Søn 5. mai kl. 11 – 15

Gratis inngang, både til “Mylder 2019 – Tid” og Masterutstillingen!
Servering av brus og saltstenger!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Related