Personvern

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt eller ved å besøke kunsthall.no aksepterer du at Bergen Kunsthall behandler dine personopplysninger i henhold til personvern erklæringen og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.



Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne tilby en best mulig tilgang til og brukeropplevelse av nettsiden vår. Dette inkluderer informasjonskapsler som er nødvendige for å få siden til å fungere og administrere våre kommersielle forretningsmål. I tillegg benyttes informasjonskapsler til å samle inn anonym besøksstatistikk og for innstillinger knyttet til brukeropplevelser og personlig tilpasset innhold. Du gir selv samtykke til hvilke kategorier av informasjonskapsler du tillater brukt. Vær oppmerksom på at basert på dine innstillinger kan noen funksjonaliteter eller innhold på siden ikke være tilgjengelig. For å kunne se videoer eller lytte til spillelister og podcaster på nettsiden må du hake av for og tillate External Media.

Bergen Kunsthall er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvern opplysninger og håndterer personopplysninger i henhold til personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679, General Data Protection Regulation (GDPR).



Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person (fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse eller andre kontaktopplysninger).

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger.

Du har rett til å be oss om hjelp hvis du ønsker innsyn i dine personopplysninger, begrense behandlingen av dine personopplysninger eller få dine personopplysninger korrigert. Skulle du ønske å slette dine personopplysninger lagret hos oss, har du rett til å gjøre det så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre dem. Ta kontakt på mail (bergen@kunsthall.no) så hjelper vi deg.