Om Formidling

Formidling Varden Skole 2018. Foto: Thor Brødreskift ©Bergen Kunsthall

Formidling er viktig for Bergen Kunsthall. Vårt program åpner opp for muligheten til å delta i diskusjoner om kunst og samfunn, og møte andre kunstinteresserte. Kunsthallen er åpen for alle som ønsker å lære mer om samtids kunst, med spesielle tilbud for familier, studenter og fagfolk.

Omvisninger i utstillingene
Et besøk i Bergen Kunsthall blir enda bedre når det deles med andre. Bli med og finn ut mer om kunst og kunstnere sammen med våre dyktige omvisere. Omvisninger med tilhørende verksted for barnefamilier 13:00 og omvisninger for publikum 14:00 hver søndag i utstillings-perioden. Omvisningene er inkludert i utstillingsbilletten. Gratis for barn.

Private omvisninger
Ønsker dere å besøke Bergen Kunsthall som en gruppe? Vi tilbyr omvisninger til private grupper, bedrifter, foreninger og lag. Hos oss kan dere få en privat omvisning som kan tilpasses etter ønske, også utenfor ordinære åpningstider. Hvis ønskelig kan vi tilby forfriskninger og et glass musserende før dere ser utstillingen.

Formidling for skole
Bergen Kunsthall ønsker årlig over 4000 barnehagebarn, grunn-og videregående skoleelever velkommen til workshops i våre utstillinger. Bli med og lær mer om kunst og kunstnere med tilrettelagte omvisninger og kunstaktiviteter knyttet til våre program. Alle program er gratis.

For bestilling og pris
Hilde Marie Pedersen
(+47) 940 15 056
formidling@kunsthall.no

Omvisning for skoler
Mandag-fredag 08:30–16:00


Tilbud