Plattform: Om kretsløp og nettverk del 2

Plattform: Om kretsløp og nettverk
lørdag 17 Nov 13:00 – 18:00
Gratis og åpen for alle! Arrangementet vil holdes på engelsk
Med Staci Bu Shea, Tyler Coburn, Zachary Formwalt, Sam Lewitt, Ellef Prestsæter, Sean Snyder og Ulla Wiggen. Arrangementet vil holdes på engelsk og svensk.

Plattform er Bergen Kunsthalls egen forelesningsserie knyttet til vårt utstillingsprogram og øvrige samtidige diskusjoner.

Det moderne samfunnet er formet av kapitalstrømmer, nettverk av mennesker og kunnskap, samt kretsløp av informasjon. Vinterens gruppeutstilling On Circulation på Bergen Kunsthall presenterer en omfattende samling av 16 internasjonale kunstnere og verk som omhandler sirkulasjon som et sentralt begrep i dagens sosiopolitiske og økonomiske forhold.

Bli med oss denne ettermiddagen for å markere åpningen av On Circulation, men også starten på vårt vinterprogram med Plattform-arrangementer, der hensikten er å utforske spesifikke temaer i utstillingen. Ettermiddagen vil by på presentasjoner, i tillegg til diskusjoner med et utvalg av utstillingens kunstnere og andre, for å reflektere over nettverk og sirkulasjon av administrasjon, materiale, økonomi og kunnskap.

Arrangementet vil bli streamet.

On Circulation Platform series:

On Circuits and Networks 17. nov 13:00 – 18:00 Gratis
En ettermiddag med diskusjoner og presentasjoner av Staci Bu Shea, Tyler Coburn, Zachavry Formwalt, Sam Lewitt, Ellef Prestsæter, Sean Snyder, Ulla Wiggen

On Maintaining Circulation, 24. nov., 14:00 – 18:00
En undersøkelse av de maktstrukturer som sirkulerer historier og narrativer. Med Andrea Francke / Wish you’d
been here, Anton Kats, Maia Urstad, Emma Wolukau-Wanambwa, Skeivt Arkiv, Bergen.

On Distribution, 8. des., 19:00, Free
En diskusjon om selvorganiserte distribusjonsnettverk, med kunstnerne Joar Nango og Tanya Busse om prosjektet «The Nomadic Library», og flere.

On Infrastructure – Keller Easterling, Medium Design, 12. jan. 19, 14:00, Free
Den kjente arkitekten ogurbanisten Keller Easterling om infrastrukturene, de digitale formlene og den urbane politikken som styrer verden

19. November 2018