Plattform: Camille Norment

Velkommen til denne samtalen mellom Axel Wieder og Camille Norment i forbindelse med åpningen av Festspillutstillingen 2023.

Camille Norment er en visuell kunstner, komponist og utøver. Hun har vært bosatt i Norge siden 2004, og representerte Norge i den 56. Veneziabiennalen for kunst i 2015 med det omfattende tredelte prosjektet Rapture. Til Festspillutstillingen vil Camille Norment forvandle Bergen Kunsthalls fire gallerirom til en omfattende lydopplevelse.

Axel Wieder er direktør ved Bergen Kunsthall.

Om Plattform
Plattform er Bergen Kunsthalls serie med forelesninger og debatter. Denne sesongen fokuserer samtaleprogrammet på tematikker knyttet til Camille Norments kunstneriske praksis. Plattform-arrangementene strømmes live på vår hjemmeside, Facebook og Vimeo.

Om Festspillutstillingen
Festspillutstillingen er en av Norges viktigste samtidskunstutstillinger, og regnes som det mest prestisjefylte oppdraget for en norsk kunstner i sitt hjemland. Kunstneren velges av Bergen Kunsthalls kuratoriske stab og har vært produsert og vist ved Bergen Kunsthall samtidig med Festspillene i Bergen hvert år siden 1953.

14:00
Upstairs
Gratis og åpent for alle
(Samtalen holdes på engelsk)

Livestrømming starter: 14:00