Julelotteriet 2020

For medlemmer i Bergen Kunsthall – Bergens Kunstforening.
For the members of Bergen Kunsthall – Bergens Kunstforening.
Det årlige Julelotteriet vil bli avholdt også denne vinteren, men på grunn av Covid-19 vil det bli i et annet format enn tidligere. I stedet for å invitere våre medlemmer til Bergen Kunsthall, inviterer vi oss hjem til dere via overføring her på Facebook, våre nettsider og på Youtube.
Første søndag i advent snurrer vi tombolaen og lodder ut 12 kunstverk innkjøpt fra Bergens-baserte eller -relaterte kunstnere. Vinnerne trekkes som vanlig på medlemsnummer, i tråd med Julelotteriets 180 år lange historie.
Gevinstliste finner du nederst.
Når dagen endelig rinner, ber vi alle våre medlemmer om å finne frem pepperkaker og gløgg og la årets Julelotteri komme til dere.

BLI MEDLEM I BERGEN KUNSTHALL!
Bli medlem og få eksklusive forhåndsvisninger av utstillingene, gratis konserter, invitasjoner til fester og arrangementer, mulighet for å ta med en venn på utstillingen, gratis inngang og rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere.
Bli medlem nå via medlem@kunsthall.no og få medlemskap ut 2021, årets festspillkatalog i velkomstgave og melder du deg inn før 23.11. deltar du også i årets Julelotteri!
Medlemskap
Ordinært 400,-
Studenter, honnør 300,-
Livsvarig 5000,-