Martine Syms
SHE MAD

Martine Syms utforsker hvordan massemedier former og rammer identiteter og kulturer. Syms tar utgangspunkt i film, TV, internett, sosiale medier og ambient-opptak produsert med telefoner og overvåking, og behandler måtene representasjoner av svart identitet og kjønn vises på i den offentlige fantasien. SHE MAD samler materiale og dokumentasjon hentet fra kunstnerens banebrytende episodiske prosjekt med samme navn. Hver episode av denne serien har et unikt format, altså gjennomforskjellige narrative formater, fra sitcoms til TikTok-videoer, og inkluderer filmede opptak så vel som forskningsmateriell. Hver episode dreier seg om en hovedperson, også kalt Martine — en overpresterende, «stoner» av en grafisk designer som bor i Hollywood og som skulle ønske hun var en viktig kunstner.

Utstillingen «She Mad» stod i Bergen Kunsthall 12. november 2021 — 19. januar 2022.

Tekster av Jadine Collingwood, William Pym og Axel Wieder.

Du kan bestille Kunsthallens egne bøker her, eller i bokbutikken vår. Fyll inn din kontaktinformasjon under for å kjøpe bøker fra oss og en av våre kollegaer vil ta kontakt med deg for å ekspedere ordren.

Skjemaet sender en e-post med din bestilling til publication@kunsthall.no.

Betaling:
Via faktura som tilsendes fra Bergen Kunsthall.

Ekstrakostnader:
Bergen Kunsthall tar gjerne imot bestillinger fra hele verden. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det ved bestilling også påløper porto i henhold til vekt, samt et faktura- og administrasjonsgebyr på 50,- . Ved utenlandsforsendelser er det kjøper selv som må dekke ekstra kostnader i form av toll, skatter og avgifter.