Kvadruppel!
22:00

_GRATIS audiovisuellt “Matiné – sett” kl 20-22
On-stage audiovisuellt hovedsett kl 22.30
Billetter: 60,- (fra kl 23:00)_

Øystein Grønlund Bekken, også kjent som DJ NuTeQ, er en klassisk voksen grinebiter som mener at dj-virksomheten har blitt svært utvanna nå når hvermansen kan knote sammen en spilleliste på ipod`en og formidle denne uten tanke på rekkefølge, overganger eller noe særlig tek…nisk innsikt.

«Kvadruppel!» er en ny klubb på Landmark som slår et slag for den ekte dj-kulturen der fokuset ligger på teknikk, sammensetning og platespillerbehandling med flyt og knowhow. Hver gang vil NuTeQ ta med seg en gjest som sammen spiller på 4 platespillere.

Og hva er mer naturlig enn å starte kalaset med opphavet?

Det er 10 år siden Floora signet med EMI og herjet Skandinavias klubber og festivaler. Mye har forandret seg i DJ gamet siden da – men en ting står fast: Dyktighet går ikke av moten! Og det har TrulsPuls og Nuteq vist… lenge. Deres første mikstape er enda en påle i sjangeren selv om den var lagd på helt antikvarisk utstyr og spilt inn helt live. Den gjorde kunststykket å balansere på knivseggen mellom kommersiell musikk og undergrunnsmusikk.

Nå er den nye teknologien tatt på alvor og Floora gjør for denne anledningen ett kombinert kvadruppelt audiovisuellt sett med videomiksing (og ikke bare assignet videomix). Floora pr. 2012 er et multimediasirkus uten like og kanskje det drøyeste du kommer til å oppleve på klubb i år.

Vel møtt!!

Floora (NuTeQ & Truls Puls)