Electrofied presenterer: Geir Svenson

Billetter: 50,-

Han er blant en av tre personer i det populære klubbkonseptet Klubb Kanibal, perkusjonist for blant annet reggea-bandet Nese Rastafari og Casiokids. Så man kan si at hr. Svenson er en flittig bie som har fått til noe som han kan være stolt av.

Denne kvelden vil Geir spille eklektisk og elektrisk musikk rettet mot dansegulvet, og jeg tror vi kan glede oss til atter en svett avften på Landmark sitt teppe! Men hold deg på teppe.

Support: Angermund

Henrik Angermund er mannen bak han som står foran i køen. Henrik har i snart tre år arrangert Electrofied på Landmark med booking som har hatt fokus på electronisk dansegulv, men også med innslag av
andre sjangre. For tiden er Henrik student i Volda og på lånt tid lørdagsbooking-anvarlig for Det Grøne Treet, medmannen bak klubbkonseptet Klubb Mittwoch (VO), mfl. Angermund er også aktuell med album som slippes på Schnecke Reckords rett over sommeren. En smakebit kommer snart på www.angermund.no.

Angermund spiller noen frekke svisker i alt fra nytt til gammelt med hovedfokus på varm electronisk dansemusk i flere retninger.

I flere å har den unge og dyktige musikeren vært med å prege musikkmiljøet i Bergen, blant annet som programleder i Jazzsonen på Studentradioen i Bergen og booker for Phonofestivalen.