Perfect Sounds Forever
Sara Parkman
20:00

Sara Parkman. Foto Marta Thisner

Sara Parkman er en folkemusiker kjent for både å stille spørsmål ved og omfavne tradisjoner på en så uforskammet og samtidig gjennomtenkt måte, at man kan si at hun har skapt sitt eget musikalske univers – og at hun ved å gjøre det har blitt det store plakatnavnet innen svensk kontemporær folkemusikk.

Fiolinist, sanger og komponist: tre ord som beskriver Sara Parkman. De er imidlertid ikke nok til å dekke bredden av det hun har oppnådd i løpet av karrieren, som allerede strekker seg over mer enn 15 år. Takket være de to anerkjente soloalbumene hennes, har det lenge vært å forvente å høre musikken hennes pulsere fra de tåkete dypene i nordiske skoger under nattlige ravefester – og like gjerne å se henne opptre live i populære TV-programmer. Og nå kommer Sara Parkman tilbake med Eros, agape, philia – et etterlengtet album med fokus på kjærlighet og kropp.

Eros, agape philia er en pil rett gjennom hjertet, akkurat da nummenhet satte inn. Vårflom, isen smelter. Drømmer og lengsel. Eros, agape, philia er kitsch og skitt, nåtiden og selvet. Eros, agape, philia er kjærlighet og kropp – romantisk, men aldri kvelende. Nytt liv spirer midt i avskogingen. Det er et album som bærer håp.

Billetter 325,-

Dører 20:00
Konsert 21:00