Wild Seeds: KVAE & BARK
Fisken i havet og eplet på treet
19:00

 ©Studio Abrakadabra / Julie Hrncirova
© Studio Abrakadabra / Julie Hrncirova

Wild Seeds er en tverrfaglig plattform som framhever kunstnere og forskere som interesserer seg for den mer-enn-menneskelige verden. I forbindelse med utstillingen «Earthworks», har vi gleden av å invitere til en performativ middag med kunstnerduoen KVAE & BARK. Gjennom en aften på Landmark vil publikum bli servert en flerretters meny, der de gjennom smak, lukt, syn og hørsel blir dypere kjent med to råvarer som er godt forankret i den vestlandske regionen. Fisken som svømmer langs kysten, og eplene som vokser på de mange greinene i lune skråninger.

I tillegg til råvarer fra KVAE & BARKS egne spiskammers, vil menyen bestå av råvarer sanket og konservert av kurator og billedkunstner Arne Skaug Olsen.

KVAE & BARK er en kunstnerduo som arbeider i overlappet mellom performance og gastronomi. De baserer prosjektene sine på råvarer fra områdene de opererer i, og forholder seg til sanking som metode både i sin skulpturelle og performative praksis.

Wild Seeds er en tverrfaglig plattform som fremhever prosjekter fra kunstnere, filmskapere og forskere som interesserer seg for den mer-enn-menneskelige verden. Ved å undersøke subjekter fra dyre, mineral, mikrobe, vegetabilske og mykologiske perspektiver, har Wild Seeds som mål å skape nysgjerrighet og interesse for å nærme seg annet liv i naturen på et dypere plan. Dette skjer i form av relasjonelle arrangementer bestående av performance, workshops og filmvisninger. Prosjektet er organisert av billedkunstner Viktor Pedersen.

Arrangementet har begrenset med plasser og påmelding kreves.
Eventet foregår på norsk.

19:00—21:30
Middag på Landmark

Billetter 200,-

UTSOLGT
For venteliste, kontakt sofia@kunsthall.no

Related