Medlemsarrangement
Omvisning i Chioma Ebinamas utstilling på Hordaland Kunstsenter
18:00

 ©Chioma Ebinama, "ever present" (2022), watercolour on paper, 100 x 70 cm. The image shows a cropped version of the painting.
© Chioma Ebinama, "ever present" (2022), watercolour on paper, 100 x 70 cm. The image shows a cropped version of the painting.

Vi er så heldige å ha muligheten til å ta dere med på besøk til Hordaland Kunstsenter. I februar åpner Hordaland Kunstsenter en utstilling med den Athen-baserte billedkunstneren Chimoa Ebinama. Utstillingens kurator, Scott Elliott vil møte oss og introdusere Hordaland Kunstsenter og gi oss en privat omvisning i utstillingen «This mud-formed life».

Chioma Ebinama er en nigeriansk-amerikansk billedkunstner som hovedsakelig arbeider med akvarell. Ebinamas kunsteriske kontekst er bred og i hennes verker finner man tematikk som strekker seg fra skeiv idententitet og matriarkatets makt til prekolonialisme og mytologi.

Hordaland kunstsenter er et ressurssenter for samtidskunst for Vestlandsregionen i Norge. Et offentlig tilgjengelig program med utstillinger, arrangementer, samtaler og prosjekter knyttet til formidling, utdanning og kunst i offentlige rom utgjør vår kjerneaktivitet. Kunstsenteret driver dessuten en kafé og en bokhandel, samt et helårs gjestekunstnerprogram.

18:00
For medlemmer av Bergen Kunsthall +1