Prøverommet
ICE WET
21:00

Prøverommet er et rom for å teste ut nye kunstting. I samarbeid med Bergen Kunsthalls Live-program sparker vi i gang ICE WET en smakebit på hva som kommer med en tverrfaglig vri; en mengde kunstnere som blant annet jobber med gelatin skulptur, elastiske kostymer, Ibiza, Buekorps og live DJing. Målet er å få deg til å svette til åpningen av ICE WET!

Utstilt hele veien
Sara Larsen Stiansen
Whiskers/Værhår (VIDEO, med Buekorps)
Zainab Aldehaimy
I Don’t Like The Colour Red (SKULPTUR/ INSTALLASJON)

21:00 – 00:00
Julie Silset
(DJ set, including music for ‘a score’ below)

Zofia Jakubiec
‘a score’ (DANCE/COSTUME, with dancers Berit Einemo Frøysland, Karen Eide Bøen and Zofia Jakubiec)

Kaeto Sweeney
‘IBIZA’ (FILM, with dance and choreography by Tormod Tora Skår Midtbø and sound composition by Tobias Kvendseth)

Rudi Valdersnes
(DJ set, including deconstructed score from ‘IBIZA’ above)

00:00 – 03:00
b2b DJs
Fra de siste 25 årene med Prøverommet! Landmark var det første lokalet som var vertskap for Prøverommet da BIT flyttet ut av Teatergarasjen i 2008. Hvis du er en av DJ-ene som har spilt på Prøverommet siden 1998, oppført i vårt arkiv, er du hjertelig velkommen til å komme og spille! Ta kontakt med Laurie på forhånd slik at vi kan få en ide om hvor mange det kan bli.

laurie(at)bit-teatergarasjen(dot)no

Bekreftet så langt:
Marieke Verbiesen
Reckless Kettle (Fergus Tibbs)
Roar Sletteland
Håvard Pedersen
club.feet (Jay van der Vlist)
Charlotte Myrbråten

More TBC

ICE WET
Ice Wet er et samarbeid mellom BIT Teatergarasjen, Carte Blanche – Norges nasjonale kompani for samtidsdans, og Bergen Dansesenter – regionalt senter for dans. Minifestivalen arrangeres i anledning Ice Hot Nordic Dance Platform Oslo 2024.

Prøverommet
Prøverommet er et rom for å prøve ut nytt kunstnerisk materiale foran et publikum, ved å bruke et hvilket som helst medium: dans, teater, poesi, visuell, digitalt, musikk … Ja, hva som helst! Det har kjørt som en del av BIT Teatergarasjens program i 25 år, dukker opp på ulike arenaer gjennom sesongene, 10 arrangementer i år. Prøverommet er en kontinuerlig open call. Alle som ønsker å presentere i de kommende sesongene er velkommen til å ta kontakt med Laurie @bit-teatergarasjen.no.

21:00–03:00
Pris: 40/140,-