Vill Vill Vest 2023
Synne Sørgjerd + This Daze
20:30

Synne Sørgjerd
Mindre grining mer klining. Hvis Kaja Gunnufsen var større i kjeften, Raga Rockers var en søt jente med oppmerksomhetsbehov og Cezinando ikke var rapper får du Synne Sørgjerd, som med radikal åpenhet og bra ass veldig gjerne har lyst til å fortelle deg en historie som er sann. Liker du elgitar? Drøye lyriske vendinger? Da er dette artisten for deg. Temaer som følelsen av utilstrekkelighet og angst for at ting ikke er sånn som man tror eller ønsker de er, står sentrale, i håp om at resolusjonen skal være at det i enden ordner seg for snille jenter. Norge trenger dårligere forbilder og Synne Sørgjerd bistår med glede.

This Daze
This Daze er et ungt fuzzpop-band med base iTrondheim, som har skapt bølger på både den norske og den internasjonale indie-scenen. De fire medlemmene er fortsatt i starten av 20-årene, men har siden oppstarten i 2019 rukket å oppnå en rekke milepæler. Våren 2020 ble de kåret til«Månedens Urørt» av NRK P3 og har hatt flere singler spillelistet på samme kanal siden den gang. For deres første singler har de blitt omtalt i internasjonale medier som Clash Magazine, The FADER og The Line Of Best Fit.

This Daze har også til tross for pandemiens harde bivirkninger spilt på en rekke festivaler, deriblant Trondheim Calling, Klubb-Øya, 12 Grader Og Regn, samt spilt egne klubbkonserter på Blå og Parkteatret i Oslo, Hulen i Bergen, Folken i Stavanger og flere andre steder i Norge. I løpet av det siste året har de sluppet singlene «Skiptracing», «Cigarette Smile» og «Misconception» via svenske AWAL, som har fått tung rotasjon på NRK P3 og internasjonal oppmerksomhet. Bandet jobber med sitt debutalbum, som etter planen skal ut i slutten av 2023.

Billetter
Dørene åpner: 20:30