Vill Vill Vest 2023
HVCKER + Atari + Soundfocker
21:00

Billetter: https://www.villvillvest.no/tickets

HVCKER
HVCKER er en maskert bande som på kort tid har fanget vår oppmerksomhet med deres uttrykk som ligger i krysningspunktet mellom en jazztrio, fransk house som Daft Punk og Justice og beat-magi à la J Dilla og Flying Lotus. Med utgangspunkt i komposisjonene til Karl Hjalmar Nyberg og Joel Ring evner HVCKER å improvisere frem elektronisk musikk i nuet. Svevende sampling ender drømmende opp i psykedelisk trommespill, og synth-estetikk og akustiske instrumenter flettes sammen i et energisk samspill. Nå er de klar for å gi publikum på Vill Vill Vest en helt ny opplevelse.

Atari
Aternativt og eksplosivt. Dynamisk og catchy. Svevende og jordet. Atari er et friskt og rebelsk tilskudd til den voksende neo-soul sjangeren. Om du digger artister som Erykah Badu, D’angelo, Hiatus Kaiyote, Moonchild og Rohey, og sper på med en dose rock, jazz og indie har du en god pekepinn på Atari sitt unike sound. September 2020 ga de ut sin debutsingel “Forget Me” på labelet Diamond Club. Den ble godt mottatt og ble av danskene i musikkmagasinet Bands Of Tomorrow beskrevet som “ambisiøs, forførende og funky”. Etter en utsolgt debutkonsert har Atari allerede etablert seg på livescener omkring i landets største byer, de har vært support for Hedda Mae og har flere klubbkonserter under beltet. De siste årene har bandet spilt inn sitt debut-album som endelig er klar for slipp høsten 2023.

Soundfocker
Soundfocker er en instrumental trio som forener improvisasjon med suggerende rytmer og klubbete estetikk. Musikerne pusher grensene for hva en trio kan gjøre og er på evig søken etter de umuligste lyder. Lydbildet er hardt, elektronisk og eksperimenterende, og musikken er like lett å gå seg vill i som den er å danse til.

De tre musikerne spiller med flere spennende acts på den norske musikkscenen og slapp sin debut EP «50undf0ck3r» 1. februar. Siden slippet har de blant annet blitt booket til Camp Øya – Øyafestivalens minifestival for band de har troa på. Hvis Badbatnotgood hadde samarbeidet med Floating Points om et prosjekt ment for Berlin hadde det nok hørtes ut som Soundfocker. I november forventer vi oss dermed en konsert som både banker og fortryller.r

Dørene åpner: 21:00