Ingvild Homme (Live)
21:00

Med sterke tekster og vakker stemme blir det lun og fin stemning når Ingvild Homme (trio) inntar Landmark (Bergen kunsthall) denne fredagen i september.
Ingvilds tredjeplate “Detta lyset” ble sluppet på vårparten 2023, og det er denne plata vi får høre fredag 29. september. Sammen med gitarist Christer Slaaen spås det sterk formidling av Ingvilds nære tekster.

Ingvild har lang fartstid som musiker, formidler og låtskriver. Karrieren som startet på Åsane folkehøgskole, har senere ført henne til store og små scener rundt omkring i Norge. Ingvild er en unik viseartist, med sterke skussmål i ryggen fra noen av Norges fineste viseartister. NRK P1 (Norsk på norsk) sammenlignet Ingvild med Joni Mitchell og Kari Bremnes, Bjørn Eidsvåg mener stemmen hennes «oser troverdighet, sårbarhet og musikalsk kontroll», mens Ola Bremnes har uttalt at musikken hennes er «nydelig; visesang av fineste sort».
Musikkjournalist Tor Hammerø oppsummerer at Ingvild etablerer «seg raskt som en artist, låtskriver og formidler av noe personlig som vi skal gi mye oppmerksomhet i åra som kommer».

Student 160,- inkl avgift
Ordinær 240,- inkl. avgift

Dørene åpner: 21:00
CC: 160/240,-