Klubb Diaspora + Special guest: Mastaque
22:00

Det nærmer seg 6. mai og vi er spent og glad for å kunne annonsere at vi har invitert selveste Mastaque som skal ta med seg London vibbene til Bergen og blåse av taket med sitt DJ-sett.

MultiTati og Love Pump skal også spille slik at det blir en sinnssyk kveld med god musikk.

Mastaque er basert i London, kun 26 år gammel og er på vei til å bli et av de største Dj’s innen Amapiano, Afrobeats og Afrohouse scenen. Han spiller også blant annet Future Beats, Hip-Hop, Dancehall, Reggaeton, Shatta, Disco & Funk & House. Han har også blitt fremhevet som Capital Xtra Homegrown talent og representerer afrikansk musikk med hans Reprezent Radio program annenhver uke. Et sted hvor han har hatt et av de største navnene innenfor amapiano Major League Djz, TxC, DBN Gogo, Mellow & Sleazy & Mr Jazziq.

Hans evne til å tilpasse seg et diverst publikum har ført til at han har spilt på Ministry of Sound, Soulection, Notting Hill Carnival, Soulection og Piano People. Fresh Island Festival in Croatia før hans egne Europeiske turne i steder som Ibiza, Stockholm, Berlin, Zagreb, Paris, Barcelona, Aarhus and Zuric.

Nå har Mastaque residency i tre måneder på det legendariske Es Paradis i selveste Ibiza, hvor han skal spille på Dance Africa, det først eventet dedikert til Amapiano og Afrohouse i hele historien av Ibiza. Han skal også turnere i USA, Vest Afrika, og Sør-Afrika senere i år. Med andre ord er vi veldig heldig for at han svipper innom en tur til Bergen.

Dørene åpner: 22:00
Billetter: 150,-