Konsept X
Klubb Betty
23:00

Klubb Betty er tilbake, akkurat i tide for å markere en pangstart på vårens elleville eventyr.

Det sies at den ikoniske funk-sangeren Betty Davis banet veien for en generasjon grensesprengende kvinner i musikken. Betty gikk bort i februar 2022 og har nå offisielt fått legendestatus. Hun er den originale «Nasty Gal»; en pioneer og pulsen i klubbkonseptet «BETTY».

1.april (det er ingen spøk) er det duket for tredje utgave av vår homage til Betty. Denne kvelden spiller vi en frekk sjangermiks med funky musikk i fokus og Bettyness i ånden. Det blir både kjente klassikere og nye deilige vibber. Toot toot, beep beep! BETTY lover funky beats til funky folk!

Hvem er vi?
ASBI er en allsidig DJ med et stort hjerte for rytmer. Hun trives best når hun spiller musikk som gjør at folk har det bra. Det er nettopp derfor hun elsker å spille funky musikk. Denne grenseoverskridende og hybride “sjangeren”, gjør det vanskelig å ikke ta del i dansingen. Med sin varierte musikkstil skal Asbi gjøre det hun kan for at dere skal finne glede og rytme i hennes funky låtvalg. Det hele som en hyllest til Betty!

MIKKEL (aka Mich/Michi/Michelle O. Iversen Badiane) sverger til gammel undergrunnsdisco, funky pop og afrofunky rytmer fra 60-tallet. Vi snakker leken funk-nostalgi blandet med poppete og usentimentale disco-klassikere. Michi dedikerer denne BETTY-kvelden til låter som lett vil bevege og begeistre den ubeskjedne;—-)

TORA G kjører en allsidig og leken spillestil, og blander ofte sjangre og uttrykk fra rundt i verden. For å hedre Betty tar hun med seg noen perler av noen låter preget av feite basslinjer, sjelfull vokal og energisk driv. Kveldens mål er å få lokket frem din indre Nasty gal på dansegulvet!

Design er laget av fantastiske Trine Louise Kind Ween.

Dørene åpner: 23:00

Billetter:
Før midnatt: 80,-