Konsept X
UMAMI
23:00

Konsept X presenterer UMAMI – en klubbkveld der vi inviterer DJs til å ta med favoritter fra sin smakspalett til en eklektisk klubbkveld med flere kortere DJ-set og B2B-gøy.
“Umami” er kjent som den femte smaken. Direkte oversatt fra japansk betyr det noe sånt som essensen av lekkerhet. Nam! Umami er velsmakende og spennende – noe vi alle digger uten å helt vite akkurat hva det er. UMAMI vil servere afrobeats, dancehall, reggaeton, hip hop, baile funk og mer.

Hedersgjest for kvelden er ADIPOP! Den Oslo-baserte DJen spiller på tvers av en rekke sjangre, fra amapiano, afro, kuduro, og kwaito til elektronisk musikk med dancehall og hip hop elementer. Hun er sterkt påvirket av farens nigerianske musikkultur samt den jamaicanske dancehall- og reggaescenen. Hennes eklektiske og fargerike musikk-miks har tatt henne til musikalske plattformer som NTS, Radar Radio, Rinse og Øyafestivalen.

https://soundcloud.com/djadipop

Konsept X har siden 2017 arrangert en rekke klubbkvelder og events i Bergen. Konsept X DJs for kvelden er Asbi, Tora G og Toska.

Asbi og Tora G er kjent for sine energiske B2B-set som setter fyr på dansegulvet! På UMAMI vil de både spille solo og B2B.

ASBI er en DJ med allsidig spillestil. Hun trives best når hun spiller rytmisk musikk, spesielt fra den sydlige halvkule. Enten det er kuduro fra Brasil eller arabisk Shamstep – Asbi tilpasser seg tid, sted og stemning. For Asbi er konseptet UMAMI vanskelig å definere, og hun vil spille med åpne kort denne kvelden. Du kan forvente en spillestil med en god blanding av kjente låter blandet med noe nytt, spennende og unikt. Det kommer til å smake godt.

TORA G fant opprinnelig veien til DJing via sin kjærlighet til hip hop og r&b, men har alltid vært en ekte musikknerd som elsker å utforske musikk på tvers av sjangre og landegrenser. Dette preger hennes spillestil, og som DJ er hun leken og liker å improvisere inspirert av dansegulvet. Hun er svak for frekk, basstung musikk og deilige trommegrooves og vil servere digge musikalske lekkerbiskener til UMAMI som gjør det vanskelig å stå stille.

https://www.mixcloud.com/toraggg/fernweh-mix-asbi-tora-g/

TOSKA liker alt som er gøy og gleder seg til å dele de beste bitene fra godteposen. Sjanger spiller ingen rolle så lenge bassen dunker og veggene vibrerer. Til UMAMI bringer Toska et uhøytidelig sett med fokus på god stemning og kjærlighet. Alle skal danse og alle skal gosse seg!

Arrangementet er støttet av Bergen kommune.
Arrangementet er en del av Bergen Kunsthall sitt liveprogram.

Dørene åpner 23:00
CC: 150