Reading Group Session 10
Cassandra Press: Reader on Plants Movement Metaphor and Migration
18:00

Bergen Kunsthalls lesegruppe er en samling med en åpen struktur der man leser sammen og introduseres overfor tenkning og skriving om tema som interseksjonalitet, skeivhet, kjønn og rase. Gruppen gir rom for diskusjoner og personlige refleksjoner. De nåværende samlingene fokuserer på Cassandra Press-tekstsamlingene som stilles ut i Galleri V. Årets andre samling vil se på deres Reader on Plants Movement Metaphor and Migration og tilrettelegges av Silja Leifsdottir, Bergen Kunsthalls utstillingskurator.

Inspirert av praksisen til Feminist Durational Reading Group London, vil vi lese høyt — avsnitt for avsnitt — for å forstå tekstene og tematikken sammen. Samlingen er åpen for alle. Ingen forkunnskaper eller leksearbeid er nødvendig — lesningene vil være på engelsk.

—— Tilgjengelighet ——
Om du har spørsmål om tilgjengelighet og adgang, send en e-post til bergen@kunsthall.no eller kontakt oss gjennom ringeklokken ved trappen.

Bergen Kunsthall er opptatt av likeverd, mangfold og inkludering. Vi tolerer ikke rasisme, så vel som aldersdiskriminering, homofobi, sexisme, transfobi, funksjonsdiskriminering eller fordommer basert på etnisitet, nasjonalitet, klasse, kjønn, språkevne, asylstatus eller religiøs tilhørighet.

Kontakt oss

Kontakt oss dersom du ønsker å holde deg oppdatert, få tekstene tilsendt på forhånd eller ønsker å være vertskap for en av sesjonene

18:00
Gratis

Related