Reading Group Session 9
Cassandra Press: Reader on Performativity
18:00

Bergen Kunsthalls lesegruppe er en samling med en åpen struktur der man leser sammen og introduseres overfor tenkning og skriving om tema som interseksjonalitet, skeivhet, kjønn og rase. Gruppen gir rom for diskusjoner og personlige refleksjoner. De nåværende samlingene fokuserer på Cassandra Press-tekstsamlingene som stilles ut i Galleri V. Den første samlingen vil se på deres Reader on Performativity og tilrettelegges av Nora-Swantje Almes, kurator for Kunsthallens liveprogram.

Inspirert av praksisen til Feminist Durational Reading Group London, vil vi lese høyt — avsnitt for avsnitt — for å forstå tekstene og tematikken sammen. Samlingen er åpen for alle. Ingen forkunnskaper eller leksearbeid er nødvendig — lesningene vil være på engelsk.

—— Tilgjengelighet ——
Om du har spørsmål om tilgjengelighet og adgang, send en e-post til bergen@kunsthall.no eller kontakt oss gjennom ringeklokken ved trappen.

Bergen Kunsthall er opptatt av likeverd, mangfold og inkludering. Vi tolerer ikke rasisme, så vel som aldersdiskriminering, homofobi, sexisme, transfobi, funksjonsdiskriminering eller fordommer basert på etnisitet, nasjonalitet, klasse, kjønn, språkevne, asylstatus eller religiøs tilhørighet.

Kontakt oss

Kontakt oss dersom du ønsker å holde deg oppdatert, få tekstene tilsendt på forhånd eller ønsker å være vertskap for en av sesjonene

18.00—19:30
Gratis

Related