Utmark
Agnes Hvizdalek + Slow Madonna (Andrea Silvia Giordano/John Andrew Wilhite-Hannisdal)
20:00

Agnes Hvizdalek

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie hvor vi presenterer norske og internasjonale artister innen en rekke sjangre, med fokus på alternative uttrykk og eksperimentell, utfordrende og nyskapende musikk.

Agnes Hvizdalek er improvisasjonsmusiker, vokalist og komponist. Hun er opptatt av eksperimentell musikk og av stemmen som instrument, noe som preger hennes abstrakte vokalmusikk. Musikken utforsker samspillet mellom intuisjon og refleksjon, mellom individet, det kollektive og omverdenen. Agnes er født i Østerrike og flyttet til Norge i 2008.

Den italienske vokalisten Andrea Silvia Giordano og den amerikanske kontrabassisten John Andrew Wilhite-Hannisdal er en duo — Slow Madonna — som inspireres av samtidsmusikk og folkemusikk. De maler vakre, skjøre, og særegne bilder og bruker dynamikk, tid og svevende toner til å samtidig skape spenning og ro.

Andrea Silvia Giordano er italiensk musiker basert i Oslo. Hennes verk tar inspirasjon fra jazz, samtidsmusikk, noise og italiensk folkemusikk. Hun har jobbet sammen med kjente italienske musikere som Stefano Battaglia og har turnert Europa med sin duo Ōtonn, og i Norge jobber hun med bl.a. Ingar Zach og Alessandra Rombolà.

John Andrew Wilhite-Hannisdal er en amerikansk kontrabassist og komponist bosatt i Norge. J.A. er aktiv i både Europa og i USA og samarbeider med musikere og komponister som Katt Hernandez, Derek Baron, Elliott Sharp, og mange andre. Hans komposisjoner har vært fremført på bl.a. Den Norske Opera, METEOR og Ultimafestivalen.

Billetter

150 / 75,-

20:00 Dørene åpner
21:00 Konsertstart

Gratui