Plattform
D Harding + Vivian Ziherl
14:00

I anledning åpningen av D Hardings utstilling We breathe together i Bergen Kunsthall vil kurator og forfatter Vivian Ziherl samtale med kunstneren verkene, kontekst og inspirasjonskilder.

D Harding ble født i 1982 i Moranbah på landområdene til Barada Barna-folket (Australia), og bor og arbeider i Brisbane på landområdene til Turrbal- og Jagera-folket.

Vivian Ziherl er forsknings- og programleder ved Kunstinstituut Melly i Rotterdam. Hun grunnla 'Frontier Imaginaries', en kunstbestillings- og utstillingsplattform, basert i både Amsterdam og Brisbane, og har presentert prosjekter med documenta 14 (Athen og Kassel), e-flux og Columbia University (New York), Institute of Modern Art ( Brisbane), Jerusalem Show og Qalandiya International (Jerusalem), Stedelijk Museum (Amsterdam) og Van Abbemuseum (Eindhoven). Hun har kuratert med If I Can't Dance I Don't Want to be Part of Your Revolution, og er en PhD-kandidat i kuratorstudier ved Monash University.

Plattform
Plattform er Bergen Kunsthalls serie med foredrag, debatter og samtaler. Disse involvere fremtrende kunstnere, kritikere og teoretikere. Plattform-arrangementene strømmes på våre nettsider. Inngang er gratis.

14:00
Gratis

Related