Eve Stainton
Offerings for Seclusion Workshop
11:00

Eve Stainton © Photo Dawid Laskowski

Denne workshopen er utviklet gjennom praksiser og ideologier knyttet til det koreografiske performanceverket Dykegeist, mer spesifikt gjennom det skulpturelle elementet som er en sveiset metallport, og en bevegelsespraksis med forestilt zipping/unzipping.

Eve Stainton reflekterer over eget forhold til denne falleferdige porten og hvordan den kan bli et symbol på håp. Gjennom kunsten kommer forsøk på å finne øyeblikk med midlertidige private øyeblikk for sex eller intimitet i fravær av rom for dette utenfor den cis-mannlige “undergrunnen”.

I løpet av workshopen er Stainton interessert i å utforske ideen om tilbaketrukkethet, og måter å tilby tilbaketrukkethet, gjennom bevegelse og interaksjon. Hvordan dette kan påvirke bevegelseskvaliteter og forhold. Det arbeides med rommet og med hverandre for å konstruere privatlivstilbud, og for å kjenne på følelsen av å være skjult.

Her forestilles plassen som skeiv, sentimental og sjenerøs, et sted for utveksling og støtte.

Mer praktisk vil denne økten involvere guidede utforskinger av bevegelse, oppgaver som involverer kontakt med en annen person, diskusjon og tilbakemelding, og potensielt øyeblikk for å dele noen live-situasjoner. Alle erfaringer er velkomne.

Workshop, Live Studio
Thur 17 Nov
11:00 — 13:00

Free, registration essential
nora@kunsthall.no

Related