Utmark
aya + Alskua + Emily Adomah
22:00

KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETTER

Manchester-baserte aya spiller både et DJ-sett og en live konsert. Denne kvelden gjeste også av DJ Alskua!

aya ga ut albumet im hole i 2021 på plateselskapet Hyperdub og høstet gode kritikker. Selv driver aya plateselskapet YCO og er vertskap for et månedlig radioprogram på kanalen NTS. Som musiker søker hun mot «en transfigurativ kraft i erfaring og hukommelse på den fysiske kroppen».

Kanskje derfor er ayas liveopptredener eksplosive og uforutsigbare. Du bør forvente “en svimlende malstrøm av jungle, nederlandsk techno, britisk funky, sørafrikansk gqom og
alt slags mulig – pluss edits med Charli XCX og «Call Me Maybe».” (Pitchfork)

DJ Alskua er en sjøfugl som sirkler rundt Nordsjøen, vanlig atferd inkluderer frokostradio, DJ-jobber og flere produksjoner. Drevet av teksturer og ødelagte rytmer vil de blande sammen skitten elektro, dub, syrlig jungle og annet i samme landskap.

Emily Adomahs musikk beveger seg fra det intime og organiske til det kraftfulle og sterkt bearbeidede. Hun skaper sitt musikalske landskap med bruk av sin egen stemme, feltopptak og elektronikk. Sentralt i hennes arbeid er flytende harmoniseringer og små musikalske temaer som utvikles til lengre sangpartier. Lyrisk inspireres hun av store tema som kjærlighet, død, sjelen og universet.

21:30 Doors
22:00 Emily Adomah
22:45 aya
23:45 Alskua (DJ)
01:15 aya (DJ

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie, som presenterer norske og internasjonale musikere fra et bredt spekter av ulike sjangre. Serien setter søkelyset på alternative uttrykk og eksperimentell, visjonær og utforskende musikk. Utmark er gratis for medlemmer av Bergen Kunsthall, Borealis Lytteklubb og studenter ved BAS, KMD og Griegakademiet.

_21:30 Dørene åpner
22:00 Emily Adomah
22:45 aya
23:45 Alskua (DJ)
01:15 aya (DJ_

Related