Vill Vill Vest 2022
21:00

Foto: Ingrid Jasmin

Vi inviterer deg til å ta del i den syvende utgaven av Vill Vill Vest 1 – 3 september 2022. 70 av de beste norske artistene i verden skal spille på flere av Bergens kjente og kjære scener, og vi garanterer at du kommer til å finne din nye favorittartist.

Siden 2016 har Vill Vill Vest løftet fram nye musikalske talenter for publikum og nasjonal- og internasjonal musikkbransje. Sammen med interesseorganisasjonen Brak inviterer vi til konferanse, seminarer og flotte konserter i Bergen sentrum. Artister som Sigrid, Fieh, Pom Poko, Boy Pablo, Kjartan Lauritzen og Dårlig Vane har hatt noen av sine første møter med publikum på en av Vill Vill Vests mange scener. I tillegg er festivalen en viktig møteplass mellom artister og bransjen, med alt fra lokale plateselskap til internasjonale selskaper.

21:30
Hopp ombord romskipet Treverket, så skal Kaptein Mathias Marstrander og Admiral Martin Hjetland lede deg på en reise gjennom verdensrommet til planeten sin. Fest setebeltet og legg merke til hvor nærmeste synkope er, den kan være plassert bak deg. Underveis på reisen blir det servert rykende fersk akustisk septettjazz med et hint av 80-talls synthesizer, drikkevarer selges separat.

22:30
Musikken til Ingrid Jasmin trekker på flamenco, norsk tradisjonsmusikk, pop og RnB og har allerede vekket oppsikt. Selv har hun en variert bakgrunn som hun tar med seg inn i musikken, det tradisjonsrike og det moderne. Den nye og egenartede stemmen har fått positive tilbakemeldinger og anmeldelser fra alle som har hørt den. Debutalbumet er skrevet og spilt inn sammen med et stjernelag av musikere og produsenter. Plata er rett rundt hjørnet.

23:30
Gjennom pandemien tok talentene i Master Oogway med seg ulike gjester til en konsertserie. Minst en av disse skapte ren magi, og endte opp som en perle av en konsert og en plate. Hele gjengen har lenge beveget seg i den eksperimentelle og improviserte sfæren. Med Henriette på laget som fremtredende solist finner vi bandet i et både lyrisk og sprudlende modus med tråder til så vel spirituell frijazz som world music.

Vi sees i byen mellom de syv fjell, 1- 3 september 2022