Vill Vill Vest 2022
21:00

Foto: Tara Nome Doyle

Vi inviterer deg til å ta del i den syvende utgaven av Vill Vill Vest 1 – 3 september 2022. 70 av de beste norske artistene i verden skal spille på flere av Bergens kjente og kjære scener, og vi garanterer at du kommer til å finne din nye favorittartist.

Siden 2016 har Vill Vill Vest løftet fram nye musikalske talenter for publikum og nasjonal- og internasjonal musikkbransje. Sammen med interesseorganisasjonen Brak inviterer vi til konferanse, seminarer og flotte konserter i Bergen sentrum. Artister som Sigrid, Fieh, Pom Poko, Boy Pablo, Kjartan Lauritzen og Dårlig Vane har hatt noen av sine første møter med publikum på en av Vill Vill Vests mange scener. I tillegg er festivalen en viktig møteplass mellom artister og bransjen, med alt fra lokale plateselskap til internasjonale selskaper.

21:30
Tara Nome Doyle er en 24 år gammel singer-songwriter med norsk-irske røtter. Siden debuten i 2018 har hun blitt strømmet av millioner og sluppet EP og flere singler til strålende kritikker. Nå er hun klar med sitt andre album “Værmin”, en tragisk kjærlighetshistorie med pulserende rytmer, fiolin og synth. Når hun ikke lager låter med navn etter skadedyr samarbeider hun med produsenter og kjentfolk verden over.

22:30
The Musical Slave, også kjent som Kristin Vollset, er en musiker, låtskriver og filmskaper fra Bergen. Hun skriver sanger om kjærlighet, kosmiske krefter, og samfunnsstruktur. Hun er kanskje best kjent for prisvinnende musikkvideoer fra Irland, men du kan også ha støtt på henne på en gård i Hardanger, en stall i Dublin eller på fiskemarkeder i Mexico. The Musical Slave er eksperimentelt og utfordrende, hun er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier gjennom musikk og film, og belyse samfunnet.

23:30
¡BangBang Watergun! er et nyskapende indieband bestående av 5 unge musikere. Med sitt lekne uttrykk og referanser hentet fra hip-hop, jazz og rock, har bandet skapt et helt unikt sound. Musikken er eksplosiv og beat-orientert – og med bandets glimrende tilstedeværelse på scenen er det umulig å ikke bli engasjert. Den siste tiden har bandet sluppet flere singler som har høstet god kritikk, i august kommer den etterlengtede debuten.

Vi sees i byen mellom de syv fjell, 1- 3 september 2022

Related