Lene Berg: Fra Far
Forhåndsvisning av utstillingen for medlemmer
18:00

Fra medlemsomvisningen i Masterutstillingen i kunst 2022: Picnic holdt av kunstnerne Solveig Lien Granberg og Håvard Kranstad. Foto: Randi Grov Berger
Fra medlemsomvisningen i Masterutstillingen i kunst 2022: Picnic holdt av kunstnerne Solveig Lien Granberg og Håvard Kranstad. Foto: Randi Grov Berger

Ta med din favoritt kunstvenn og få en sniktitt på Festspillutstillingen med en introduksjon av festspillkunstner Lene Berg.

Bergen Kunsthall er stolte over å presentere Lene Berg som Festspillutstiller for 2022. Festspillutstillingen blir regnet som en av Norges viktigste soloutstillinger for en norsk kunstner i sitt hjemland og har blitt vist ved Bergen Kunsthall samtidig med Festspillene i Bergen hvert år siden 1953.

Lene Berg er filmskaper og billedkunstner, og de siste tiårene har hun laget en rekke fremragende arbeider som blant annet stiller spørsmål ved vedtatte forestillinger om fiksjon og sannhet. Med Festspillutstillingen presenterer Berg et omfattende nytt prosjekt, Fra Far.

Du vil også få mulighet til å se utstillingen til Damla Kilickiran Twine an image that is yet to be som vises i galleri V. Kilickiran har produsert en installasjon som må leses i hennes pågående undersøkelse av grensegangene mellom rasjonalisering og magiske teknologier. Det nye verket er basert på et måleinstrument, den såkalte lesbian rule (kurvelinjalen), som har til hensikt å spore “ikke-rette” former.

Bli medlem her!

Tir 24. mai 18:00
For medlemmer med en gjest
Ingen forhåndspåmelding nødvendig

Related