DJ Girson & Soju Princess
GRUNNLOVSSTRIDIG!
20:00

Grunnlovsstridig
Grunnlovsstridig

17. mai er vi så glad i at vi disker opp med et gedigent dansegulv som skal smelle så hardt at det hele blir Grunnlovsstridig!
DJ Girson & Soju Princess er klar for å løsne på stakken og riste av deg arvesølvet på dansegulvet natten igjennom.

SOJU PRINCESS
Soju Princess (Yvonne Ruyter) samler mørk, suggerende elektronisk musikk og urbane klubbkrefter. Hun kombinerer blant annet techno, gqom, afro tech, drum n bass og footwork. Settene karakteriseres som mørke, hypnotiserende og eklektiske med hardtslående bass som fellesnevner. Tidligere har hun blant annet spilt på Øyanatt, Fashion Week i Berlin, Vill Vill Vest, Munchmuseet, Blå, Revolver, Trondheim Calling og på Schwuz i Berlin. Soju Princess er resident på den Berlinbaserte radiokanalen dead hype, halvparten av Klubb YumYum og halvparten av DJ-duoen SOJUXLINNI som tidligere har blitt nominert til Natt&Dags Oslopris for Årets beste klubb.
https://soundcloud.com/soju_princess

GIRSON
Dj Girson har herjet bak spakene i over 15 år og trenger ikke særlig introduksjon i Bergen. Kombinerer alt mellom himmel og jord, men trives best med tung rap, gqom, bass, drum n bass, afro og det som er av uk klubb musikk. Spilt en drøss med øyanatt jobber, hatt månedlige konsepter i Oslo og pleide å kjøre legendariske kvelder på Kosmo og Klubb Kok som resident.

Dører: 20:00
ID: 20 år
Billett: 150,-