Mari Kvien Brunvoll & Stein Urheim, Avian Art, Egil Kalman
Playdate Miniatyrfestival!
20:00

PLAYDATE AFTER EASTER SPECIAL!
Syns du også at påskeferien ble litt for kort? Frykt ikke! Vi forlenger påskens festiviteter og inviterer alle til sesongens nest siste konsert onsdag 20. april!
Denne onsdagen får dere høre hele 3 konserter. Ta med en venn og bli med oss på denne bittelille miniatyrfestivalen på Landmark kl 20.30.

Mari Kvien Brunvoll & Stein Urheim
Vi er så heldige å få besøk av to av Bergens mest spennende og elskede musikere. Det er lenge siden de har opptrådd i dette formatet, og vi er så heldige å få være vitne til magien som skapes når disse to møtes på scenen sammen.

Egil Kalman
Egil Kalman byr på en konsert i et skiftende musikalisk landskap med tradisjonelle folkemelodier, renstemte droner og abstrakte naturlyder, alt spilt live på modulærsynth. Klangfarge, harmonikk og melodi smelter sammen og gir opphav til en forandret sinnsstemning hos lytteren der oppfatningen av tid og rom går tapt og en fornemmelse av evigheten oppstår.
Han er også plateaktuell med ‘Kingdom of Bells (Egil Kalman plays the Synthi 100)’ på iDeal Recordings.

Avian Art
Det males med bred pensel når musikerne i bergensbaserte Avian Art improviserer. Musikken strekker seg fra vakre tematiske utviklinger til energiske energiutblåsninger, som bindes sammen i lengre sømløse strekk av ren musikalsk intensjon.

På tross av pandemien rakk Avian Art å gi ut to album og spille et flertall av konserter i løpet av 2021, alt til strålende tilbakemeldinger!
Avian Art består av:
Peter D. Søreide – Gitar
Gard F. Hvammen – Piano
Sverre S. Sæbø – Kontrabass
Amund Nordstrøm – Trommer

Om Playdate:
Playdate omfavner all musikk som tar i bruk improvisasjon i en eller annen form – alt fra minimalistisk improvisasjon til støyrock. Som oftest inviteres to band med ulike konseptuelle utgangspunkt, i et håp om å samle et ulikt publikum for å oppleve nye typer musikk og uttrykk. Playdate har som mål å skape en samlende scene for all forekomst av improvisasjon, hvor sjanger og hype er irrelevant, og musikk og skaperevne står i sentrum

20:00: Dører
20.30:Mari Kvien Brunvoll og Stein Urheim (Foajeen)
21:15: Egil Kalman
22:00: Avian Art
Billetter: kjøpes i døren
Student: 100,-
Ordinær: 150,-