SHYBOI + DJ Love Pump
Borealis x Utmark
22:00

Ta steget inn i SHYBOI sitt soniske univers med et Dub Sound Bath og DJ-set på Bergen Kunsthall! SHYBOI er en multikunstner, DJ og forsker bosatt i New York, opprinnelig fra Kingston, Jamaica, kjent for sine hardtslående mixer for dansegulvet. I anledning den årlige sammenslåingen av konsertserien Utmark og Borealis, tar hun DJ-konseptet et steg lenger. Dub-badet er inspirert av hennes egen forskning på dub-sjangeren som et verktøy for å skape myter, og er en altomsluttende helhetsopplevelse for alle sansene. Rommet fylles med lys og essenser, mens SHYBOI snurrer gamle dub-plater som hun bearbeider gjennom effekter og prosessering. Temperaturen skrus betraktelig opp når SHYBOI etterfulgt av dub-badet sømløst glir over i sitt dj-set. SHYBOI følges opp av Bergens egen DJ Love Pump aka Liliana Palanca, som spiller musikk fra den afrikanske diasporaen; fra kizomba og kuduro, til baile funk og afrobeat. Sammen setter de fyr på dansegulvet under denne etterlengtede Utmark X Borealis-klubbkvelden!

Presentert i samarbeid med Borealis – en festival for eksperimentell musikk

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie hvor vi presenterer norske og internasjonale artister innen en rekke sjangre, med fokus på alternative uttrykk og eksperimentell, utfor- drende og nyskapende musikk.

Utmark-konsertene er gratis for Bergen Kunsthalls medlemmer, Borealis Listening Club, og studenter fra BAS, KMD og Griegakademiet.

Billetter

21:00
150/125/100
Gratis for medlemmer av Bergen Kunsthall

I samarbeid med Borealis – en festival for eksperimentell musikk
16.3.–20.3 2022