Laura Ortman + Alnæs/Nørstebø/Meaas Svendsen + TCFX + 700 Bliss
Utmark x Borealis
20:00

Laura Ortman. Photo: Whitney Museum of American Art

Kjøp billetter: 250,-

Live stream:

Filmen er laget i samarbeid med filmskaperne Victoria Keddie fra Brooklyn sitt ESP TV og Nanobah Becker fra Navajo Nation. De tre unge improvisatørene Vilde Sandve Alnæs, Henrik Munkeby Nørstebø og Christian Meaas Svendsen kommer sammen kun for anledningen, i en tid hvor musikeres kolliderende lydbølger er en sjelden og etterlengtet. Kunstner Lars Holdhus har flyttet hjem til Bergen etter mange år i Berlin, og presenterer den tredje fremførelsen for TCFX – en programvare Holdhus mater med lyd og bilder, men som selv velger hva den spiller, og når.

Og for å fullføre denne utforskende kvelden får du med deg et spesialbestilt DJ-set fra 700 Bliss på veien hjem. Moor Mother og DJ Haram utgjør denne råe duoen og sørger for at du får utløp for dine dansebehov på hjemveien. Husk å ta med deg telefonen din og høretelefoner så du kan nyte hjemturen, og ta med Borealis-følelsen helt inn på soverommet.

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie hvor vi presenterer norske og internasjonale artister innen en rekke sjangre, med fokus på alternative uttrykk og eksperimentell, utfordrende og nyskapende musikk.

Presentert i samarbeid med Borealis – en festival for eksperimentell musikk og Bergen Kjøtt.

Borealis 2021 finner sted 17. – 21. mars, og blir både live & online, trygg & annerledes, hjemme & borte og snill & vill. Les mer på festivalens hjemmeside!

TCFX er støttet som del av Re-Imagine Europe, delfinansiert av Kreativt Europa-programmet til EU.

Utmarks årlige samarbeid med Borealis – en festival for eksperimentell musikk fortsetter også i år – denne gangen på Bergen Kjøtt. For å hjelpe oss å motstå live-streaming-trøtthet, og for å holde oss på tå hev både visuelt og lydlig, har White Mountain Apache-musiker og lydkunster Laura Ortman spilt inn en helt spesiell konsert til denne Utmark-kvelden på Bergen Kjøtt.

Lør 20. mar 20:00 100,-
Sted: Bergen Kjøtt