Asbi,TORA G,DjMikkel
Klubb Betty
23:00

Billett 100

Det sies at den ikoniske, Funk-dronningen Betty Davis har banet vei for en generasjon grensesprengende kvinner i musikken. Davis er den Orginale «Nasty Gal»; en pioneer og inspirasjon til det nye klubbkonseptet «BETTY».

Denne kvelden spiller vi en skamløs sjangermiks med funky musikk i fokus. Det blir både kjente klassikere og nye groovy vibber. Vi lover funky beats til funky folk. Kom kom komm og dans.

Hvem er vi?

DjMikkel (aka Mich/Michi/Michelle O. Iversen Badiane) sverger til gammel undergrunnsdisco, gammal funk og ikke minst afrofunk. Stikkord for kvelden er groovy, dansbare rytmer, håret utslått og et glass balanserende på hodet.

TORA G kjører en allsidig og leken spillestil, og overrasker gjerne med å blande elementer som 60-talls girl groups med hiphop, R&B og andre rytmiske uttrykk fra rundt i verden. Tora er svak for sterke kvinnelige vokalister, og for å hedre Betty denne kvelden har hun plukket ut funky perler med rå damer involvert, fra 60-tallet og frem til i dag.

Asbi liker å spille musikk med trommer og rytmer, men mestrer mange ulike musikksjangre. Hun har en stor kjærlighet for funky musikk, alt fra highlife til disco. Som DJ og arrangør har hun en håndfull klubbarrangmenter i bagasjen, og er en gjenganger på flere av byens utesteder. Denne kvelden dedikerer hun til store musikere med en hybrid miks av funky låter.

_Denne kvelden spiller vi en skamløs sjangermiks med funky musikk i fokus.
Vi lover funky beats til funky folk. Kom kom komm og dans._