Playdate
I Like To Sleep // GigAkademiet m/Hanna Paulsberg
20:00

I LIKE TO SLEEP, vinner av Jazzintro 2018, er en ung og energisk Trondheimstrio som har holdt på aktivt siden høsten 2015. Med en felles interesse for det moderne “Trondheimsjazzuttrykket”, fri-improvisasjon, 60-/70-talls jazz og progrock, ble den nokså utradisjonelle besetningen, trommer, barytongitar og vibrafon til I LIKE TO SLEEP. Med utstrakt improvisasjon, tunge riff, frie og melodiøse partier, uttrykker ILTS en ny retning innenfor den moderne jazzen, gjerne referert til som powerjazz. Bak seg har bandet en rekke konserter, blant annet som support for Motorpsycho, og deres debutplate BEDMONSTER har mottatt en rekke gode omtaler i Europa og Canada i tillegg til her hjemme.

Amund Storløkken Åse (Trondheim) – vibrafon
Nicolas Leirtrø (Trondheim) – barytongitar
Øyvind Leite (Trondheim) – trommer

Gig-Akademiet medHanna Paulsberg

GIG-akademiet er et samarbeidsprosjekt mellom Jazzlinjen på Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter. Her inviterer vi etablerte jazzmusikere til å jobbe med studentene for så å presentere det de har jobbet med.

Sondre Berg Abrahamsen – Gitar
Marie Moldestad Oma – Sang
Amund Nordstrøm – Trommer
Thomas Lossius – Bass

I LIKE TO SLEEP – Årets unge jazzmusikere 2018 og en kvartett fra Griegakademiet ledsaget av den prisbelønnede saxofonisten Hanna Paulsberg!

CC: 100,/70,