Playdate: Isglem
21:00

Det er siste åpningsdag for Landmark, og en glitrende anledning til å komme i lekende julestemning med to av de fremste eksponentene for fri improvisert musikk i Norge.

Terje Isungset (perkusjon, munnharpe, bukkehorn, stemme) og Karl Seglem (tenorsax, bukkehorn, stemme) har spilt sammen i over 20 år, og har gitt ut fire cd’er sammen.

ISGLEM har dyrket frem sin særegne musikk og har et personlig frimusikalsk uttrykk med tydelige lydrøtter i det norske. En rekke fremtredande musikk-kritikere i inn- og utland har gitt konsertene og CD-utgivelsene strålende kritikker. Duoen har spilt på en rekke klubber og festivaler i Europa og turnert barneskoler i Norge (for Rikskonsertene) siden 1991.

Ingen konserter med Karl Seglem og Terje Isungset blir like. Alt kan skje – og skjer, når to improvisasjonsmusikere med interesse for stille, støy, og alle slags lyder lar seg inspirere av og inspirerer sitt publikum. Konsertene opphever ofte skillet mellom scene og sal, musiker og publikum: Konsertsalen kan brått forvandles fra et stille
lyttende øre til en brølende elefant…

Konsertstart PRESIS kl 21
Inngang kr 50,-

Vel møtt!

PlayDate inviterer til julekonsert med Isglem på Landmark 20. desember!