No Age (US) + Panda Panda (NO)
Perfect Sounds Forever
21:00

CC: 180,-
Dørene åpner kl. 21:00
Konsertstart kl. 22:00

Perfect Sounds Forever er veldig stolte over å kunne presentere en eksklusiv norgesturné med et av våre favorittband, den eksperimentelle punk-duoen No Age! Det er kun Norge som får besøk av Los Angeles-duoen bestående av Randy Randall og Dean Spunt i denne omgang, og det er mest sannsynlig eneste mulighet til å oppleve No Age live i Europa i 2016! I anledning turnéen slipper de også en sju-tommer med nye låter som vil få norgespremiere ila sommeren!

No Age har tidligere sluppet tre kritikerroste album på legendariske Sub Pop Records. Både på plate og live er de kjent for sine raske, bråkete og drømmende låter som får deg til å ville hoppe ut av ditt gode skinn og bli ett med musikken.

Etter over 10 år med utgivelser og turnévirksomhet, hvor det hele startet på den legendariske klubben «The Smell» (som nå dessverre er truet av nedriving), har de fått en slags mentor-status i Los Angeles sitt kunst/pop/weirdo-miljø med utgangspunkt i «The Smell» som bl.a. har fostret artister som Ty Segall, Health, Bleached, Best Coast og Cherry Glazer.