Vill Vill Vest
21:00

21:30 SHAKAI
22:30 DAISY
23:30 9 GRADER NORD

SHAKAI
Shakai er et bergensbasert band bestående av musikere med bakgrunn fra jazzlinja på Griegakademiet. Med elementer fra popmusikkens strukturer og deres individuelle improvisatoriske bakgrunner presenterer bandet låter i et åpent og lekent landskap.

DAISY
Daisy er en Oslobasert duo som ble til på Musikkhøyskolen i Oslo. Thea Emilie Wang og Henrik Håland blander catchy riffing med melankolske melodier og improvisasjon.

9 GRADER NORD
9 grader nord for ekvator finner vi “The pearl of the indian ocean” – Sri Lanka – hvor også majoriteten av bandmedlemmene i denne kvartetten stammer fra. Gruppen, som nylig har spilt på arrangementer i regi av både Festspillene og Nattjazz, hevder selv at de spiller ‘raga fra a til z’.

Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der nesten 50 spennende og aktuelle artister spiller på 9 av Bergens mest etablerte scener! 15. og 16. september gjøres byen om til én stor konsertarena. Bergen Jazzforum og Vestnorsk Jazzsenter har fått oppgaven å kuratere Landmark 16. september og har funnet frem 3 veldig spennede unge band.