Snøskred / Marinius / Slow Stepper
Granbar #7
21:00

CC: 150,-

Granbars syvende utgave går ned den 7. april på Landmark! Kom, bli med og la deg forføre denne torsdagen. En kveld i kjent Granbar-stil med lokale plateryttere, gratis granbar-snacks, jazz på dass og herlig livemusikk!

Snøskred
slipper endelig ny plate og etter deres nyslupne singler å dømme kommer dette til å bli veldig bra saker! I denne anledning legger de ut på turné og tar turen innom Bergen og Granbar. Vi kjenner snøskred som et støyrock-band fra første platen, og etter det vi hører fra nyere ting, har de tatt med seg det beste fra sin “støyete” fortid inn i ett nytt vakkert og melodisk lydbilde. Vi som kjenner Snøskred fra før vet at dette kommer til å bli en minneverdig torsdag, de som ikke gjør det kan glede seg til å bli kjent med dem!

https://www.facebook.com/snoskredband/?fref=ts
https://open.spotify.com/artist/33Gy5ZqupTodqTrWHfklTE

Marinius
ble nylig startet av Eirik Marinius Sandvik, kjent fra Lint, og gitarist for bl.a. Anja Elena Viken og Sigrid Raabe. Etter mange år med låtskriving gjennom samarbeid i band bestemte han seg for å følge sin egen visjon, å skrive sine egne låter og produsere sin egen musikk. Det handler om oppturene og nedturene, det gode og det vonde – motsetningene i et ungt menneskesinn. Musikken kan beskrives som Psychpop – slentrende popmelodier over et teppe av gitarer og strykere. Inspirert av Nick Drakes naive harmonier og My Bloody Valentines suggerende vegg av lyd er det kontrastene i musikken som er fundamentet i låtene. Med seg har han medlemmer fra Lint, Young Dreams og Johannes Holtmon.

https://www.facebook.com/mariniusmusic/?fref=ts
https://open.spotify.com/artist/41FthsiBHMey8Gr8RcfLp9

Slow Stepper
er nok en spennende undergrunns psych kvartett fra byen vår. De begynte å spille sammen høsten 15’ og har tilsynelatende vært svært effektiv siden de allerede nå i vår er klar for første utgivelse. Musikken deres er en fin sammensmeltning av skitne gitarmelodier, rumlende bass og tungtsvingende tromming.
Nok et band som er verdt et Granbarbesøk denne kvelden!

https://www.facebook.com/Slow-Stepper-512865852228155/?fref=ts

DJS. Lighterlars // Øyenstikker // Szczupak // dElvis