Johannes Holtmon - Slippkonsert "HELT OKEI EP" + support: Blood Forest Family
Tik presenterer
20:00

CC: 100,-

Johannes Holtmon har holdt det gående i Bergen by med sin trivelige norskspråklige visepop. Ifjor slapp han singelen “Sushisosialisme” på Diamond Club, og i slutten av mars kom “Barn av norske sivilingeniører” på Tik Records! Den 26. april følger vi dette opp med bandets første EP, og dette skal selvsagt feires og markeres med konsert og kos på Landmark!

Tik Records presenterer sin sjette utgivelse i 2016, “Helt Okei EP”! Dette nyoppstardede labelet har vokst bemerkelsesverdig kjapt siden oppstart i januar, og vi fortsetter å vokse!

«Helt Okei» henter tittelen fra en strofe i EPens åpningsspor «Barn av norske sivilingeniører», og viser til en spesiell stemning Johannes Holtmon ønsker å beskrive i sine sanger. Det handler om unge mennesker oppvokst i en tilfreds norsk middelklasse, lengtende etter en følelse av noe ekte og viktig, til fordel for det som er, vel, helt okei.

Resultatet er dog langt bedre enn helt okei! Sangene ble innspilt i øvingslokalet sommeren 2015, med gitarist Eirik Marinius Sandvik som produsent. Sammen har bandet ikledd låtene et lydbilde som hopper ufortrødent mellom visepop, indierock, gaze-pop, og bossa nova. «Helt okei» er en finurlig introduksjon til Johannes Holtmons underfundige og fengende popmusikk.

https://open.spotify.com/artist/4OWTArXp2qmcQiwSi3tdPN
https://soundcloud.com/johannes-holtmon
https://www.youtube.com/watch?v=aYvLUPG6DZk

Blood Forest Family er et ungt band fra kalde Tromsø som spiller en form for varm alternativ pop. To gitarer, synth og en tight rytmeseksjon leker seg rundt vokalistens sjelfulle stemme. Bandet har holdt på siden 2012 og har blant annet fått anbefalinger og avspillinger hos NRK P3. De spiller inn sin debut EP i Klangkollektivet og tar samtidig turen for å varme opp for Johannes Holtmon på Landmark.

Blood Forest Family har spilt på blant annet Riddu Riddu, Aronnesrocken og Festspillene i Nord-Norge, men dette blir deres første tur til Bergen. Bandets andre konsert sør for polarsirkelen!

https://soundcloud.com/bloodforestfamily
https://www.youtube.com/watch?v=txL0HtSJY4s

Kom og bli med på Tik sin andre kveld med flott Indie musikk, diverse DJs og god stemning fra ende til annen!