Landmark På Nytt
feat. Band of Gold, Sanhueza, Skatebård, Niilas, Mato, Grytten og Granbar DJs
21:00

CC: 0,-

Landmark relanseres i ny form!

Fra og med mandag 4. april vil det være fast dagtidkafé med fokus på god kaffe og solid lunsjmeny.
Dette feirer vi med stor åpningsfest i hele huset med en flott gjeng av spennende gjester: Band of Gold (i samarbeid med Perfect Sounds Forever), DJs Sanhueza, Skatebård, Niilas, Mato, Grytten og Granbar DJs!
I tillegg inviterer vi til prøvesmaking av lunsjmenyen og boblende forfriskninger i glassrommet kl. 21.

Kveldsplan:
21.00 – dørene åpner
22.00 – Band of Gold (i samarbeid med Perfect Sounds Forever)
23.00 – Sanhueza
00.00 – Skatebård
01.00 – Niilas, Mato Grytten
+ Granbars egne Lighterlars, Øyenstikker og Szczupak spiller hele kvelden i Glassrommet

BAND OF GOLD
Perfect Sounds Forever er igjen utrolig stolte av å kunne presentere Band Of Gold. Bandet har raskt blitt en favoritt, både hos kritikere og publikum og de vant nylig Nordic Music Prize for sin selvtitulerte debutplate. Prisen ble introdusert i 2010, og for første gang er det en norsk artist som vinner prisen som er inspirert av den britiske og irske Mercury Prize.
Listen over musikere som bidrar live og i studio er imponerende, med Reine Fiske (Dungen, Motorpsycho), Olaf Olsen (Todd Terje, BigBang) og Lars Horntveth (Jaga Jazzist, Susanne Sundfør). Nina Mortvedt og Nikolai Eilertsen turnerer nå som Band of Gold med Olaf Olsen og Peter Estdahl.
https://soundcloud.com/bandofgoldofficial

SKATEBÅRD aka Bård Aasen Lødemel, is a Bergen based producer of all things electronic. Connoisseurs know that his catalogue oscillates between emotional techno, neo-italo, electro from an alternative future and a Scando-cosmic reinterpretation of pure Detroitian house. His ability to create seamlessly crafted, expertly executed tracks, edits and remixes marks him out as a truly special Norwegian talent. Skatebård releases on labels like Digitalo Enterprises / Kompakt, Radius Records, Supersoul Recordings, Tellè Records, Keys of Life Finland, Luna Flicks, Totally and Sex Tags Mania.

NIILAS
Sjeldent har man sett en så rask utvikling hos en musiker som hos Niilas, den unge bergenseren som i år har tatt de norske klubbscenene med storm. På knapt et år har han rukket å remixe Sondre Lerche, Depresno og Stockhaus, vært gjest i NRK P3 og blitt spilt på BBC Radio1 en rekke ganger. For en måned siden slap han debut-ep-en Memoraids, som blant annet ga han en femmer i BT. Forbered deg til bløt elektronika, i hard stil og høyt tempo.
https://soundcloud.com/niilas

MATO GRYTTEN
Mathias Olaussen og David Grytten er en DJ- og produsentduo som som bl.a produserer beats for Hester v75, både sammen og hver for seg. Det er klart at når to så fantastisk notoriske kiser slår seg sammen blir det garantert god kok på gulvet! De disker opp rapbangers fra ende til annen, i tillegg til egne club edits og annet snadder inni mellom.

SANHUEZA
Sanhueza er grunnleggeren av klubbgiganten Nabovarsel, som har skapt pulserende skjelv i Bergens grunn siden 2004. Han spiller plater for festen og ikke kredibilitetens skyld, og det blir masse fet klubbmusikk, basslinjer og positive vibber. Stilen er eklektisk, kontinental og fokusert.

LIGHTERLARS, ØYENSTIKKER OG SZCZUPAK
aka Granbar DJs snurrer taktfaste godsaker innen psych, funk, soul og disko.