Choir Of Young Believers + supp: Ramasjang
Perfect Sounds Forever
20:00

CC: 200,-

Choir Of Young Believers (DK)
I april tar det danske geniet Jannis Noya Makrigiannis sitt hyllede indieprosjekt Choir of Young Believers ut på turné – og det med et helt nytt album i bagasjen! Makrigiannis og hans varierende følge av musikere kommer til Landmark 19.april.
Choir of Young Believers er et orkestrert pop-prosjekt, som preges av dominante melodier og mørke lyriske betrakninger. De slapp debutalbumet «This Is For The White In Your Eyes» i 2008, som bl.a. inneholder hiten «Hollow Talk» (ja, den fra suksess-serien Broen), og fulgte siden opp med «Rhine Gold» (2012). Nå har vi gledet oss lenge til tredjeplaten, og 19. februar er ventetiden over. Da slippes albumet «Grasque».

Ramasjang
Ramasjang er et psykedelisk pop band fra Bergen som består av Andreas Kvåle Myksvoll (vokal og gitar), Simon Røskeland (trommer), Johannes Slåttli (synth og cello) og Magnus Jørgensen Mannes (bass og vokal).

Ramasjang har en spennende CV med bla. konsert på bransjefestivalen Blest der bandet ble spådd en meget lysende karriere, Diamond Club-utgivelse og konsert på Brann Stadion.
Med sin totale innlevelse og gripende tekster har Ramasjang fått mye skryt for live opptredenene sine og spilt seg inn i mange av Bergens hjerter.
- See more at: https://perfectsounds.ticketco.no/choir_of_young_believers_dk#sthash.boblGrBa.dpuf