Mc Poirot / C-Fau & The Riot Monkeys / Sherpa
Granbar #6
22:00

CC: 150,-
Dørene åpner 22
Første konsert 23

Nå har vi virkelig begynt å bli varm i trøyen her og kjører like så godt på igjen med Granbar#6, en rytmisk edition med innslag av soul, funk, hiphop og meget mer!
Som vanlig står Granbar-kokkene på kjøkkenet og disker opp noe smakfullt til våre tidlige gjester, et knippe av byens fresheste plateryttere snurrer fra åpning til stenging, selvfølgelig blir det jazzpådass og pop-up-utstilling, OGSÅ er det artistetene.. og du verden, du verden.

Sherpa ble dannet av Babak Ziai, Johannes Vaage og Per Kristian Slåttli etter oppløsningen av det heseblesende bandet Forza, et band som den gang da.. virkelig var et sammensurium av sjangre og inntrykk, og den musikalske arven har uten tvil gått videre til Sherpa. Musikken er en blanding av jazz, hiphop, indie og roots, hvorav selve sluttproduktet virkelig ligger i smeltepunktet mellom sjangrene. Sjelden har man sett og hørt musikk så lite renraset som dette og når Sherpa går på scenen kan man ikke gjøre noe annet enn å gi seg hen og vrikke med!
Dette gleder vi oss stort til!

https://www.facebook.com/soundofsherpa/?fref=ts
https://open.spotify.com/album/2yh3eHRtCtQoG2NdOBsxrU

C-fau & The Riot Monkeys er en kraftpakke av tidløs, organisk hip hop, tilbakelente, men tungtsvingende beats og soul, jazz og funk presentert i et organisk, dansbart format. Den rebelske, men sjarmerende frontfiguren Jørn Fernando “Cfau” Garmanslund er tydlelig inspirert av rappere som Q-Tip, Busta Rhymes og Slick Rick, men med sin høyst personlige og karakteristiske stil. Bandet ble i 2015 svært godt mottatt både under Nattjazz og Bergen Internasjonale Musikkfestival.. og de vil bli vel så godt tatt i mot hos oss på Granbar!!

https://www.facebook.com/riotmonkeys/?fref=ts
https://soundcloud.com/riotmonkeys

Mc Poirot er bergens-rapperen Simon Alejandro, mannen bak musikk-kollektivet «Jungelen», og att på til en av byens bedre DJs. Simon har holdt maskineriet sitt gående i en årrekke med sin pasjon for hiphop, soul, funk, afrobeat og selvfølgelig sin dyptgående, rytmiske gatepoesi. Hans tidligere verk, som platen «Utenfor sentrum» har høstet mang en honnør for sin musikalske diversitet og er absolutt verdt å sjekke ut! Fredag 19. feb slipper han sin første EP under navnet MC Poirot, «Vitamin B» og er klar for å vise dette og meget annet frem på Granbar#6!

https://www.facebook.com/Simon-Alejandro-artistside-168259539949810/?fref=ts
https://open.spotify.com/user/gringojungel/playlist/1Qq1sx15jQblQQAQCJAhDy

DJS
LIGHTERLARS // ØYENSTIKKER // SZCZUPAK // DeLVIS

JAZZPÅDASS // GRANBAR-SNACKS // POPUP- UTSTILLING // KONSERTER // DJS // GODSTEMING = GRANBAR