Jenny Hval + Carmen Villain + Okay Kaya
Perfect Sounds Forever
21:00

CC: 200,-
Dørene åpner 21.00
Konsertstart 21.45

En fantastisk kveld som blir en stor opplevelse for deg som liker popmusikk av høyeste kunstnerisk kvalitet!. Tre veldig sterke norske artister på en stemningsfull kveld med føde til både hjertet og intellektet.

Jenny Hval
Jenny Hval debuterte med plate i 2006 og siden har hun gradvis innlemmet bøker, lydinstallasjoner og samarbeid med poeter og billedkunstnere i sitt virke. For henne er språket sentralt, alltid revet mellom det sårbare, det eksplosive og total ydmykelse. Hun står bak en rekke kritikerroste utgivelser de siste årene. Hennes samarbeidsalbum Meshes of Voice med Susanna Wallumsrød vant Spellemannsprisen i kategorien Åpen Klasse 2014. Henne nyeste album “Apocalypse, Girl” utgitt på fin-fine Sacred Bones har fått fantastike anmeldelser og har det med å poppe opp på flere “Årets beste album”-lister nå om dagen.

Carmen Villain
Debutplaten ‘Sleeper’, som kom ut via Smalltown Supersound i 2013, ble veldig godt motatt både i inn- og utland, og ble etterfulgt av spillejobber verden rundt. Med loops, gitar, vokal, synther og trommemaskiner skaper hun et eget og distinkt sound som er psykedelisk og drømmende, men som ofte har pop’en i bunn. Tidligere i år slapp hun 7” EP’en ‘Quietly/Let Go’, og har siden det bl.a. vært på turné i England med Neneh Cherry.

Okay Kaya
I tillegg til å lage egen musikk, har hun samarbeidet med Jamie XX og Travis Scott, noen samarbeid som har fått mye oppmerksomhet verden over! Okay Kaya har sunget og spilt gitar på musikken førstnevnte lagde til balletten Tree Of Codes. Hun er født i New Jersey, oppvokst på Nesodden og jobber nå fra New York. Og har såvidt opptrådd her hjemme i Norge, en av de få gangene var på by:larm i 2015, men nå er hun tilbake! Platekontrakt er undertegna med Hot Charity, som er en del av XL Recordings. Det jobbes i disse dager med et debutalbum, som skal ut i 2016, og er allerede bekreftet til neste års Øya!