Gold Celeste - Advanced Language - Klubb Granbar - Foreground Set
Granbar #5
22:00

Konsertserien Granbar presenterer sin femte utgave!
En kveld som fort kan bli et av vårens absolutte høydepunkt!
Nok en gang ønsker vi velkommen til en kveld med 3 utrolig kule band, byens nyeste klubb konsept, nok en mini-utstilling, gratis pizza og alt annet som hører Granbar til!

GOLD CELESTE
spiller vakker musikk med base i 60-tallets sprakende lo-fi lyd. De har forøvrig tatt datidens tradisjoner et par hakk videre og utviklet en nyanserik sound som svømmer i et hav av sjangre. Psych, jazz og indie kombinert i et melodisk og smakfullt poplandskap kan muligens gi et lite innblikk, men denne musikken må simpelten bare oppleves. Debyplaten “The Glow”, i manges øyne en av de beste norske platene som ble produsert i 2015, er en lytter-opplevelse av de sjeldne. Trioen som står bak brukte opptil to år på å snekre sammen dette verket i sitt eget studio, en lang og møysommelig prosess som de selv beskriver som svært givende, men også ekstremt utmattende. Alle de følsesene som ligger bak kommer tydelig frem i musikken både i studio og i liveformat, og vi gleder oss stort til å presentere dette til dere alle på Granbar#5!

https://www.facebook.com/goldcelesteband
https://open.spotify.com/artist/0k7JGk03ntbFvfURT2hWmu

ADVANCED LANGUAGE
Det hele startet på Tertnes, i foajeen hjemme hos Petter Berge, med en lånt datamaskin, mikrofon, masse rare software-synther og en el-gitar, rundt midten av forrige tiår. I dag er Advanced Language gått fra å være en person til å bli en kvintett og er fortsatt, på tross av anerkjennelse fra inn og utland, en skjult skatt blant nyskapende norske artister. Dette beviste de da de slapp debut-albumet Samples på Nabovarsel (Broen, Verdensrommet, Chain Wallet, etc) for et drøyt år siden.
Siden da har det vært relativt stille fra disse gutta her og mange vil nok påstå at det skal bli meget godt med gjensyn..
Ventetiden er over!

https://www.facebook.com/advancedlanguage
https://open.spotify.com/artist/3vHoDw8EYYVdu2vkEO0QZE

KLUBB GRANBAR // begynner som vanlig i 01 draget og er Granbars klubb konsept med et liveband etterfulgt av et knippe plateryttere! Vi prøver å gjøre dette til en tradisjon ved våre arrangement og denne eventen er intet unntak!

FOREGROUND SET
er en kar fra Bergen som raskt har skapt seg et navn siden han ble kåret til ukas urørt tidlig 2010. Hans musikk kan plasseres under den vide sjangeren elektronika, men bærer preg av trivelige rytmer og beats som får en til å tenke både soul, funk, jazz og hiphop. Mannen bak spakene, Joar Renolen, har de siste årene sørget for fri flyt av godsaker fra sin musikalske smeltedigel med fire EPer, innledningsvis utgitt på discorama records, mens siste “All peak run” er utgitt på Balsa wood. I senere tid har Joar blitt signert på wake management.
Med spenning og iver ser vi frem til å presentere denne artisten og musikken hans, som med dagens tremansbesetning låter bemerkelsesverdig bra og fengende live! Klubb Granbar kl.0100!

https://www.facebook.com/foregroundset
https://open.spotify.com/artist/3dKpP8YXp3TyVvtvMSq7pu

Etter konserten blir det som vanlig taktfaste toner fra vår kolleksjon av DJs. At det kommer en og annen trivelig gjest skal man heller ikke se bort ifra!

Lighterlars // Øyenstikker // Szczupak // dElvis ++