Diskorama Records klubbkveld
Mount Event presenterer
22:00

CC: 110,-

Mount Event presenterer: Diskorama Records klubbkveld med Mathias Stubø (DJ) + Bendik Baksaas + Foreground Set.

Mathias Stubø (DJ)
Den 23 år gamle multikunstneren Mathias Stubø har de siste årene gjort seg bemerket både som produsent, musiker og DJ. Allerede som fjortenåring vant han «Ukas Urørt» på P3, og har ved flere anledninger blitt referert til som landets nye elektronika-håp. Han har rukket å gi ut fire album, både under eget navn og som Proviant Audio, bl.a. på det legendariske plateselskapet BBE. De siste årene har han hatt en rekke radiolistede låter, og hans seneste album «Drift Days & Disco Nights» ble nominert til Spellemann. Han har spilt konserter over hele verden, i bl.a. India, Japan, Russland, England og Nederland, i tillegg til festivaler som Øya, Slottsfjell og Hove her hjemme.

https://www.facebook.com/proviantaudio/
https://soundcloud.com/proviant-audio

Bendik Baksaas
Med referanser til både hiphop, jazz og søttitallsdisko, tar Bendik Baksaas deg med inn i sonen, chillsonen. Låtene hans blir spilt hyppig på P3, og med sin frekke kombinasjon av elektronica og diskofunk er Bendik Baksaas en uslepen diamant. En spennende artist du ikke kan gå glipp av.

https://www.facebook.com/bendik.baksaas
https://soundcloud.com/bendikbaksaas

Foreground Set
Foreground Set er en Bergensbasert elektronikaartist som trekker hip-hop, jazz, soul og funk sammen i rigide beatkomposisjoner støttet opp av drivende basslinjer. De klubbklare produksjonene legger seg som puslespillbrikker i norsk samtids- og nær fremtids-disko, ispedd vokalchops og svevende lydtepper.

https://www.facebook.com/foregroundset
https://soundcloud.com/foreground-set