Synne Sofi Bårdsdatter Bønes & Kamilla Langeland
FELT Fokus
20:00

Gratis inngang!

Programmet er initiert av galleri Felt, og hvert arrangement vil finne sted på Landmark.

Felt Fokus’ første gjester er Synne Sofi Bårdsdatter Bønes og Kamilla Langeland.

Synne Sofi Bårdsdatter Bønes (f. 1997) er fotograflærling på fjerde og siste året. Hun har tatt analoge bilder siden ung alder og jobbet med musikkmiljøet i Bergen både med bilder og video.

Kamilla Langeland (f. 1989) bor og arbeider i Bergen. Langeland har en bachelor fra Kunstakademiet i Oslo, og er nå masterstudent ved Kunst og Designhøgskolen i Bergen. Langeland jobber innenfor det fotografiske feltet, hvor analoge prosesser og eksperimentering i mørkerommet er en viktig del. Hun produserer storformats sølvgelatinkopier – fotografiske collager hvor hun kombinerer snapshots, 4×5 negativ, mikroskopbilder og fotogrammer. Motivene kan ses som frie assosiasjoner rundt temaer som vitenskap, psykologi, poppulærkultur og endrede sinnstilstander. Verkene hennes har nylig blitt vist i utstillinger som Dislocating Surfaces – New Scandinavian Photography, Kunstnernes Hus, Oslo; Vårutstillingen, Fotogalleriet, Oslo og Another Set of Layers, Hordaland Kunstsenter, Bergen. Fremtidige utstillinger inkluderer Knipsu, Bergen; CCCOD Art Center, Tours; Preus Museum, Horten og MELK Galleri, Oslo.

Felt Fokus er en plattform for samtaler om fotografi. Til hvert arrangement blir fotografer invitert til å snakke om praksisen sin, og presentere arbeider og arbeidsmetoder. Her har de også mulighet til å vise ting de ikke har vist før. Ønsket er å bli kjent med Bergensbaserte fotografer, både etablerte og uetablerte.