Mariann Rosa
Artistpartner presenterer
20:30

CC: 150,-
Dørene åpner kl.20:30
Konsertstart kl.21:30

Mariann Rosa er for tiden aktuell med det nye albumet «Hype», som ble sluppet i slutten av oktober. Etter flere album og turnéer i både inn- og utland med bandet Surferosa, er Mariann nå klar for å satse solo. Debutalbumet er som artisten selv fullt av energi og har referanser til både pop, rock og trap/hip-hop. 25. januar opptrer hun på Parkteatret i Oslo!

Mariann Rosa er en godt profilert vokalist og DJ som tidligere var frontfigur i trash-powerpopbandet «Surferosa». Gjennom årene har hun klart å bygge seg opp et navn i store deler av Europa og Asia, og gjør det blant annet bra i Storbritannia, der flere og flere legger merke solodebuten fra den fargerike artisten.

Ved siden av musikken har Mariann figurert i en rekke tv-programmer. Blant annet gjorde hun en god figur som fast dommer i TV2s talentkonkurranse Idol. I høst har hun dessuten vært å se som deltaker i det hysteriske humorprogrammet Kongen på haugen på TV3.

For tiden er Mariann mye i UK for spillejobber og promotering av sitt nye album. Hun har sluppet flere singler fra plata, senest ut den fengende og futuristiske elektropop-låten «Frikkin Fantastic». Her er et par eksempler på noen av de gode omtalene hun har fått så langt:

«Never one to be scared of pushing the realms of pop music as far as she can, Rosa’s latest offering is a fun mash-up of indie, electro-pop and even trap/grime.» – Colorising

«Think Charlie XCX meets Robyn, with a surprise half time breakdown and you’d be part way there at least. (…) One of most unique charismatic female artists around.» – Virtuososound

«An energetic cross between girlband anthems, neon punk screamings, and electro house breakdowns.» – Scandipop