Bergen Media By & Nordiske Mediedager
19:00

Vi lover faglig påfyll, mingling og nye møter med interessante mennesker! Vi byr som vanlig på ett glass vin og lett servering! Om du jobber innen media, musikk, film, kultur eller om du har interesse for disse feltene – er du hjertelig velkommen!

Påmelding til post@bergenmediaby.no

Christian Lura, faktasjekk.no:
Under valgkampen ble faktasjekk.no en suksess på nett, og framsto som en referanse både for andre medier og politikere. Interessante diskusjoner om hvorvidt det ikke bare er en selvfølge at journalistene er etterrettelige, fulgte i kjølvannet. Uansett er det klart at BT har oppnådd stor tillit ogdirekte kontakt med publikum gjennom å anvende sosiale medier, å være åpne og personlige, og ved å offentliggjøre mest mulig fakta og kildemateriale.

Christian Lura, fra BT, kommer for å fortelle litt om hvordan BT og faktasjekk.no tar dette med seg og videreutvikler konseptet.

Jacob Grieg Eide, Maritime Colours:
Maritime Colours startet som et bransjespesifikt selskap med fokus på maritim sektor og offshore næringen. I dag er de en komplett leverandør av design-, media- og kommunikasjonstjenester. Deres 360° strategi betyr at kunden skal få tilgang til alle tjenester via ett kontaktpunkt.Noe av det siste Maritime Colours har gjort er å bidra til Raftostiftelsens nye identitet, samt å produsere intervjuet med Raftoprisvinneren.

Jacob Eide Grieg vil gi oss et innblikk i Maritime Colours sin reise mot et full-fasilitetshus for kommunikasjon.

Medieprofilen: Guri Giæver
Guri Giæver vant Amanda i kategorien produsjonsdesign/ scenografi for sitt arbeid i thrilleren ”Skjult”.

– Scenografien var virkelig noe av det skumleste i hele filmen, og dannet en ypperlig bakgrunn for uhyggen som ble skildret med Kristoffer Joner foran kamera, skrev filmanmelder Birger Vestmo i NRK. Guri har også bidratt til suksessene Sniffer, Varg Veum og Jeg er Dina.

Guri kommer for å vise oss noen utdrag av filmer og gi oss et detaljert innblikk sitt arbeide.

Bergen Media By & Nordiske Mediedager inviterer til nytt bransjetreff på Landmark.