Plattform presenterer: Nathan Coley og Per Gunnar Eeg-Tverbakk
18:30

Like i forkant av åpningen av Nathan Coleys utstilling Thoughts from Above i Bergen Kunsthall inviterer vi til en samtale mellom Coley og utstillingens kurator Per Gunnar Eeg-Tverbakk. Introduksjon ved Solveig Øvstebø.

Utstillingen åpner kl. 20.00
For mer info om utstillingen les her

Nathan Coley (f. 1967) er født i Glasgow og bor og arbeider i samme by. Han har tidligere hatt separatutstillinger ved blant annet The Fruitmarket Gallery, Edinburgh (2004), Centro Cultural de Belem, Lisboa (2001) og Westfalischer Kunstverein, Münster (2000). Han har deltatt i en rekke gruppeutstillinger og er representert i flere sentrale europeiske kunstsamlinger.

Per Gunnar Eeg-Tverbakk er kurator for utstillingen Thoughts from Above. Utstillingen inngår i hans stipendiatprosjekt ”Rom for innblanding” under Stipendprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid.

Utstillingen er støttet av: Stipendprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid, Kunsthøgskolen i Oslo og British Council.
Plattform er støttet av: Fritt Ord og Norsk Kulturråd

Mer informasjon: https://www.kunsthall.no

Billetter: Gratis inngang!

Plattform er Bergen Kunsthalls serie med presentasjoner, foredrag og debatter med kunstnere, kuratorer og teoretikere fra samtidskunstscenen.