HAiK: åpning av Pop-Up butikk
18:30

HAiK
13. okt 2014 – 9. nov 2014
Upstairs
Bergen Kunsthall

Arrangement:
13. oktober kl. 18:00: HAiK – Spring /Summer 2015 – visning
15. oktober kl. 18:30: åpning av Pop-Up butikk
8. november kl. 14:00: publikasjonslansering

HAiK er et norsk klesmerke, startet i 2011 av Siv Støldal, Ida Falck Øien og Harald Lunde Helgesen og er første gjest i Kunsthallens nye recidency-program Upstairs.

De tre deler en interesse for sosiale betydninger i klær og påkledning og undersøker ulike tilnærminger til kleskoder – do’s and dont’s. Klesmerket fungerer som en samarbeidsplattform som inviterer folk fra et bredt spekter; kunstnere, skribenter, antropologer, produsenter mfl.

I Bergen Kunsthall vil HAiK invitere publikum til å delta i merkets pågående forskningsprosjekt og betrakte skapelsesprosessen for nye arbeider. I Bergen Kunsthall vil HAiK invitere publikum til å delta i merkets pågående forskningsprosjekt og betrakte skapelsesprosessen for nye arbeider. I tillegg vil de åpne en pop-up butikk i prosjektrommet, lansere en publikasjon og arrangere en visning av Spring/Summer 2015 kolleksjon.

Upstairs: Bergen Kunsthalls nye residency-program inviterer organisasjoner til å ta over prosjektrommet i 2. etasje og forvandle det slik de ønsker. I husets kjerne skal det skapes en tverrfaglig arena i kontinuerlig forandring: fra åpent verksted eller forskningsstasjon, til forlagshus, klasserom eller pop-up butikk.

HAiK åpner sin butikk i Upstairs!